06 26 79 43 73 / 06 20 11 96 58

Coronavirus en trainingen 💚

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn tot nader bericht alle groepstrainingen, inclusief de startersclinic, stopgezet.

Alle deelnemers van de loopgroepen krijgen wekelijk een trainingsprogramma in hun mailbox, ter stimulans om zelfstandig in beweging te blijven én zo houden we virtueel nog een beetje contact met elkaar en blijven we op afstand verbonden.

De 1 op 1 trainingen (Personal Coaching, Runningtherapie, Wandeltherapie  en coaching op gebied van Vitaliteit) gaan gelukkig nog wel door en hebben er zelfs een extra dimensie bij gekregen, want:

* Die ondernemer wil vooral nu fit blijven voor zijn bedrijf en werknemers.
* Die klant met een depressie heeft in deze onrustige tijd juist nu behoefte aan fysieke en mentale balans, rust en ontspanning.
* Die klant met een burn-out snakt in alle hectiek nog meer dan anders naar een uurtje me-time in de buitenlucht.
* Die klant die een vitaliteitstraject volgt en aan huis gebonden is, kijkt nog meer dan anders uit naar online contact.

Het belang van bewegen m.b.t. de gezondheid is nu extra groot. Hopelijk kunnen we met de individuele trajecten door blijven gaan. We mijden anderen, nemen de stille paadjes en twee meter afstand hierbij is prima te doen…

Liefs,

Roos en Marga

Schrijf een reactie