06 26 79 43 73 / 06 20 11 96 58

Wie zijn wij

 

Marga Wiegman
Marga is een voormalig baanatlete (800m,1500m en 3000m) van nationaal en internationaal niveau. Na haar topsportperiode is ze altijd met plezier blijven hardlopen.

Als medisch secretaresse heeft Marga jarenlang gewerkt in diverse specialismen in de gezondheidszorg, o.a. fysiotherapie, psychiatrie en verschillende afdelingen in Ziekenhuis Tjongerschans. Deze verschillende werkomgevingen in combinatie met haar eigen ervaring hebben haar doen inzien hoe groot het belang van bewegen is op de fysieke en mentale gezondheid. Ze nam in 2015 ontslag om zich als zelfstandige volledig te kunnen inzetten op het gebied van loop- en beweegtrainingen, runningtherapie, en vitaliteit.


Relevante opleidingen:

– Trainerslicentie Atletiekunie
– Geregistreerd Runningtherapeut, aangesloten bij Beroepsvereniging Runningtherapie Nederland
– Coach, opgeleid bij Mind&Health

 

Roos Siemonsma
Roos is opgeleid tot gymnastieklerares en heeft daarnaast altijd actief gelopen. De langere loopnummers (10 km, 10 EM. en halve marathon) zijn meer haar afstanden, eerst in wedstrijdverband, later meer recreatief.

Ze ziet het als een uitdaging om mensen op een positieve manier aan het bewegen te krijgen.

 

 

 

Relevante opleidingen:
– CIOS
– Akte LO
– Gecertificeerd Runningtherapeut, aangesloten bij Beroepsvereniging Runningtherapie Nederland

 

Marga en Roos kennen elkaar als loopmaatjes al heel wat jaren.  Toen ze in 2007 gevraagd werden om loopclinics te gaan geven en op deze manier samen te werken, zijn ze hier enthousiast op ingegaan. Tijdens het ontwikkelen en geven van deze clinics  bleek dat zij vanuit dezelfde visie naar hardlopen kijken. Het gezamenlijk volgen van de post-HBO opleiding Runningtherapie om deze visie te versterken, leek een logisch en uitdagend vervolg. Zo ontstond de gedachte om deze samenwerking verder uit te gaan werken en werd hun bedrijf Mind2Run in 2008 een feit.

Missie en visie:
Als oud-atletes zijn Marga en Roos hun liefde voor het hardlopen altijd trouw gebleven, maar het plezier i.p.v. de prestatie staat nu centraal. Vanuit deze visie stimuleert en motiveert Mind2Run mensen om in beweging te komen en om hun leefstijl te veranderen. De fysieke en mentale vitaliteit die hierdoor ontstaat, is de opmaat naar een fitter en gezonder leven.