06 26 79 43 73 / 06 20 11 96 58
Individueel trainingen Starters trainingen Loopgroep trainingen Bedrijven trainingen en clinics

 

 

 


SPORTIEF BEZIG ZIJN MET JE COLLEGA’S

Er zijn veel redenen om in teamverband een hardlooptraining te volgen. Misschien ben je zelf een fervent hardloper en weet je hoeveel fitter je je daardoor voelt. Of je wilt je werknemers een gezonde levensstijl laten ervaren. Of gewoon lekker met zijn allen sportief bezig zijn. Goed voor de teambuilding! Wat ook de beweegredenen mogen zijn om te sporten met collega’s: gaan hardlopen als team is goed voor de medewerkers én voor de organisatie.

FITTE EN VROLIJKE WERKNEMERS

Hardlopen is goed voor iedereen, als het op een verstandige manier gebeurt. Hoe regelmatiger je hardloopt, hoe beter de conditie wordt en hoe fitter je je voelt. Je bent minder vaak ziek en je kunt meer aan, zowel lichamelijk als geestelijk.

Wanneer je met collega’s traint maak je elkaar in een heel andere omgeving mee en dat schept een band. Kortom, een bedrijfstraining is een ideale investering in je bedrijf, zowel voor het personeel als voor de organisatie.

Mogelijkheden:

•   Clinics, bestaande uit een of meerdere dagdelen
•   Looptrainingen gedurende langere of kortere tijd
•   Locatie en tijdstip naar keuze
•   Hardloopervaring niet vereist

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

NIEUW

Wandel-, beweeg- en vergaderarrangement, i.s.m. Golden Tulip Tjaarda in Oranjewoud.

Onderzoek heeft aangetoond dat vergaderingen het meest effectief zijn wanneer er naast inspanning ook een stukje ontspanning of teambuilding aan gekoppeld wordt. Even het hoofd leegmaken, plezier hebben met elkaar en met een frisse blik weer verder gaan met de meeting.

Effectief vergaderen!

Tjaarda heeft samen met Mind2Run een bijzonder vergaderarrangement samengesteld in de bosrijke omgeving van Oranjewoud!

Klik op de link voor meer informatie: wandel-, beweeg- en vergaderarrangement.