Nieuws voor lopers Ervaringen van lopers Publicaties voor lopers Links voor lopers

 

 


“Het groepsverband spreekt mij erg aan, in combinatie met de leuke trainsters. De programma’s in de training zijn heel afwisselend en ook motiverend.”
MF, looptraining

 

“De eerste training met Marga was zwaar, maar ook erg leuk. Niks geen dwang of prestatie, maar erg veilig en vertrouwd.”
MK, runningtherapie

 

“Eerst liep ik alleen, maar het groepsverband van Mind2Run bevalt me goed: gezellig, stimulerend en afwisselend. Roos en Marga zijn enthousiaste trainers en ik heb veel geleerd over looptechniek, ademhaling, warming-up en cooling down.”
SR, looptraining

 

 “Het ging helemaal uit van wat ik aan kon en wat mijn doel was. Me weer beter voelen, dat was en is mijn doel! Nog steeds, en dat is gelukt.” 
RM, runningtherapie

 

 “Na een Runningtherapietraject ben ik ook in de groep gaan lopen. Die eerste groepstraining was echt een horde voor mij. Zagen ze dat ik Parkinson heb, kon ik het aan? De eerste minuten waren een ‘bijna-dood ervaring’. Daarna …. Top!”
LT, runningtherapie en looptraining

 

 “De trainingen zijn voor mij een mooie mix van gezelligheid, stok achter de deur en sportief bezig zijn.”
AK, looptraining

 

 “Nooit last gehad van spierpijn, ondanks 20 jaar zonder sport.”
DL, runningtherapie

 

 “Tijdens de eerste Runningtherapietraining stroomden de tranen over mijn wangen. Alles kwam voorbij en los. Dankzij Roos heb ik die training toch als prettig ervaren en mijn lijf ook!”
CV, runningtherapie en looptraining

 

“Runningtherapie was voor mij veel beter dan medicijnen toen ik depressieve klachten had. Het heeft nog steeds een positieve invloed op mijn denken en doen. Ik kan nu ook veel beter mijn grenzen bepalen. De trainingen leidden tot inzichten waar ik de rest van mijn leven gebruik van zal maken!”
TJ, runningtherapie

 

 

Klik hier en deel jouw ervaring