06 26 79 43 73 / 06 20 11 96 58
Nieuws voor lopers Ervaringen van lopers Publicaties voor lopers Links voor lopers

 

 

 

“Na een heerlijke welverdiende warme douche en een kop koffie in de tuin kan ik zeggen dat het leven genieten is! Dank jullie wel voor de 24 lessen! Jullie hebben me veel vertrouwen en inzichten gegeven in mijzelf en mijn lijf. Op de juiste manier rennend door het leven😉
Nogmaals dank voor de plezierige weken!”
HB, runningtherapie

“Lieve Marga en Roos, ik wilde jullie via deze weg even mijn complimenten aan jullie geven. Jullie hebben het mogelijk gemaakt om in een veilige omgeving weer plezier te krijgen in het hardlopen. Iedereen in jullie groep is welkom; hard of langzaam, dik of dun, man of vrouw, gezond of met beperkingen. Er is geen strijd onderling en iedereen is in zijn waarde. Wat mooi om mee te maken en het heeft zeker bijgedragen voor mij om op een gezonde manier om te gaan met sporten. Het heeft zeker bijgedragen aan mijn fysieke en mentale groei afgelopen jaren. BEDANKT!”
BB, looptraining

“Ik rende al een paar jaar door de natuur, maar toen was dat plotseling niet meer mogelijk door een lang ziekteproces. Na die periode heb ik het hardlopen weer opgepakt en liep ik alleen of met een vriendin, ik wist door het behandeltraject niet meer wat ik aankon en was onzeker geworden. Specialisten hebben mij begeleid, dit gebeurde in een witte kamer met een tafel tussen ons in. Ik had genoeg witte kamers gezien, ik wilde eruit en letterlijk “vooruit.” Toen heb ik goed nagedacht en mij afgevraagd “wat past bij mij?”. Dat is hardlopen en in de natuur zijn, Mind2Run kwam op mijn pad. 
Ik heb geleerd van Marga om weer ontspannen te hardlopen en hiervan te genieten. Ik heb dankzij hardlopen mijn grip op mijn lichaam weer teruggekregen en ontdekt dat ik meer kan dan ik denk. Super bedankt!”
HS, runningtherapie

“Marga heeft mij met heel veel respect en geduld geleerd om weer te voelen en trots op mijzelf te leren zijn. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu begrijp dat je pas echt goed voor anderen kan zorgen als je goed voor jezelf zorgt.
Ik had nooit gedacht dat ik mijzelf een loper zou durven noemen, maar ik loop dankzij Marga nu met heel veel plezier 3x/week mijn stukje, niet hard, niet heel ver, maar precies genoeg om tot mijzelf te komen en weer trots op mijzelf te zijn. Hierdoor ben ik een betere versie van mijzelf, een onbeschrijflijk mooi cadeau.
Marga is een mooi mens en Mind2Run is een geweldig initiatief ik ben dankbaar dat ik deze ervaring rijker ben.”
LL, runningtherapie

“Startersclinic van 20 lessen afgerond met een half uur aaneengesloten rennen – ging prima. Met dank aan Roos en Marga van Mind2Run voor hun niet alleen zeer professionele maar vooral ook sympathieke en energieke begeleiding – heerlijk om te rennen in parken en bossen van Oranjewoud. Wie had dat gedacht, ik aanvankelijk nog niet, met mijn gewrichtsklachten, maar geweldig goed gevoel dat het weer kan. Geeft veel goede energie.”
RK, looptraining

“Twee jaar geleden werd ik tijdens het hardlopen getroffen door een hartstilstand. Na een lange revalidatieperiode kreeg ik van mijn cardioloog toestemming om het lopen weer op te pakken. Op advies van het ziekenhuis heb ik contact gezocht met Roos en Marga. Om het vertrouwen in mijn lichaam weer terug te krijgen heb ik enkele maanden individueel met ze getraind.  Op dit moment loop ik wekelijks met de loopgroep. De conditie en het vertrouwen in mijn lichaam zijn inmiddels weer zo goed dat ik af en toe weer een wedstrijdje loop.”
SD, runningtherapie en looptraining

“Na advies van mijn fysiotherapeut ben ik begonnen met hardlopen bij Mind2Run. Als ik alleen was gestart, was ik al lang afgehaakt. Ik ben echt trots op mezelf en had niet verwacht dat lopen zo goed zou helpen bij het herstel van mijn burn-out”
AT, runningtherapie

“Het groepsverband spreekt mij erg aan, in combinatie met de leuke trainsters. De programma’s in de training zijn heel afwisselend en ook motiverend.”
MF, looptraining

“De eerste training met Marga was zwaar, maar ook erg leuk. Niks geen dwang of prestatie, maar erg veilig en vertrouwd.”
MK, runningtherapie

 “Na een Runningtherapietraject ben ik ook in de groep gaan lopen. Die eerste groepstraining was echt een horde voor mij. Zagen ze dat ik Parkinson heb, kon ik het aan? De eerste minuten waren een ‘bijna-dood ervaring’. Daarna …. Top!”
LT, runningtherapie en looptraining

 “Het ging helemaal uit van wat ik aan kon en wat mijn doel was. Me weer beter voelen, dat was en is mijn doel! Nog steeds, en dat is gelukt.” 
RM, runningtherapie

 “De trainingen zijn voor mij een mooie mix van gezelligheid, stok achter de deur en sportief bezig zijn.”
AK, looptraining

 “Nooit last gehad van spierpijn, ondanks 20 jaar zonder sport.”
DL, runningtherapie

“Eerst liep ik alleen, maar het groepsverband van Mind2Run bevalt me goed: gezellig, stimulerend en afwisselend. Roos en Marga zijn enthousiaste trainers en ik heb veel geleerd over looptechniek, ademhaling, warming-up en cooling down.”
SR, looptraining 

“Runningtherapie was voor mij veel beter dan medicijnen toen ik depressieve klachten had. Het heeft nog steeds een positieve invloed op mijn denken en doen. Ik kan nu ook veel beter mijn grenzen bepalen. De trainingen leidden tot inzichten waar ik de rest van mijn leven gebruik van zal maken!”
TJ, runningtherapie

“Tijdens de eerste Runningtherapietraining stroomden de tranen over mijn wangen. Alles kwam voorbij en los. Dankzij Roos heb ik die training toch als prettig ervaren en mijn lijf ook!”
CV, runningtherapie en looptraining

 

Klik hier en deel jouw ervaring