06 26 79 43 73 / 06 20 11 96 58
Nieuws voor lopers Ervaringen van lopers Publicaties voor lopers Links voor lopers

 

 

 

“Twee jaar geleden werd ik tijdens het hardlopen getroffen door een hartstilstand. Na een lange revalidatieperiode kreeg ik van mijn cardioloog toestemming om het lopen weer op te pakken. Op advies van het ziekenhuis heb ik contact gezocht met Roos en Marga. Om het vertrouwen in mijn lichaam weer terug te krijgen heb ik enkele maanden individueel met ze getraind.  Op dit moment loop ik wekelijks met de loopgroep. De conditie en het vertrouwen in mijn lichaam zijn inmiddels weer zo goed dat ik af en toe weer een wedstrijdje loop.”
SD, runningtherapie en looptraining

“Na advies van mijn fysiotherapeut ben ik begonnen met hardlopen bij Mind2Run. Als ik alleen was gestart, was ik al lang afgehaakt. Ik ben echt trots op mezelf en had niet verwacht dat lopen zo goed zou helpen bij het herstel van mijn burn-out”
AT, runningtherapie

“Het groepsverband spreekt mij erg aan, in combinatie met de leuke trainsters. De programma’s in de training zijn heel afwisselend en ook motiverend.”
MF, looptraining

“De eerste training met Marga was zwaar, maar ook erg leuk. Niks geen dwang of prestatie, maar erg veilig en vertrouwd.”
MK, runningtherapie

 “Na een Runningtherapietraject ben ik ook in de groep gaan lopen. Die eerste groepstraining was echt een horde voor mij. Zagen ze dat ik Parkinson heb, kon ik het aan? De eerste minuten waren een ‘bijna-dood ervaring’. Daarna …. Top!”
LT, runningtherapie en looptraining

 “Het ging helemaal uit van wat ik aan kon en wat mijn doel was. Me weer beter voelen, dat was en is mijn doel! Nog steeds, en dat is gelukt.” 
RM, runningtherapie

 “De trainingen zijn voor mij een mooie mix van gezelligheid, stok achter de deur en sportief bezig zijn.”
AK, looptraining

 “Nooit last gehad van spierpijn, ondanks 20 jaar zonder sport.”
DL, runningtherapie

“Eerst liep ik alleen, maar het groepsverband van Mind2Run bevalt me goed: gezellig, stimulerend en afwisselend. Roos en Marga zijn enthousiaste trainers en ik heb veel geleerd over looptechniek, ademhaling, warming-up en cooling down.”
SR, looptraining 

“Runningtherapie was voor mij veel beter dan medicijnen toen ik depressieve klachten had. Het heeft nog steeds een positieve invloed op mijn denken en doen. Ik kan nu ook veel beter mijn grenzen bepalen. De trainingen leidden tot inzichten waar ik de rest van mijn leven gebruik van zal maken!”
TJ, runningtherapie

“Tijdens de eerste Runningtherapietraining stroomden de tranen over mijn wangen. Alles kwam voorbij en los. Dankzij Roos heb ik die training toch als prettig ervaren en mijn lijf ook!”
CV, runningtherapie en looptraining

 

Klik hier en deel jouw ervaring