06 26 79 43 73 / 06 20 11 96 58

Mind&Health

Marga Wiegman is als caddy/coach aangesloten bij Mind&Health  te Naarden.

Mind&Health is een vernieuwend initiatief op het gebied van vitaliteit, energiemanagement en duurzame leefstijlverandering en richt zich op zowel privépersonen als het bedrijfsleven (individuen, teams tot zelfs gehele bedrijven) en doorverwijzers (o.a. arbodiensten, artsen, arbeidsdeskundigen en arbeidsongeschiktheidverzekeraars).

Heb jij ook een leefplan, een persoonlijk businessplan?

Mind&Health biedt antwoord op de volgende vragen: Wanneer sta ik in de ‘overdrive’? Hoe zorg ik voor voldoende energie? Hoe vaak beweeg ik? Wat vertelt de weegschaal mij? Wie en wat is belangrijk in mijn leven? Hoe energiek word ik ’s ochtends wakker? Hoe ga ik met druk om? Heb ik, naast een businessplan, pensioenplan, vakantieplan en een financieel plan, ook een plan voor mijn eigen gezondheid en vitaliteit? Heb ik een leefplan; ‘mijn persoonlijke businessplan’?

Leefkracht is afhankelijk van bewuste keuzes. Dit bepaalt de mate waarin je succesvol, energiek en positief gestemd bent. Bij Mind&Health word je een dag lang gescreend (persoonlijkheidsanalyse, rust- en inspanningstest incl. ademhaling en hartcoherentie, bloedonderzoek, brein-balanstest incl. biofeedbackanalyse, voedingsanalyse en bewegingsanalyse) en vervolgens door een caddy 100 dagen begeleid naar een energieker en gezonder leven.

Mind&Health – get better.

download (8)

Meer informatie over Mind&Health is te vinden via  www.mindandhealth.nl of bekijk de animatiefilm